top of page
wallpaper.png

We care about your hair

HIUKSET /
/ HAIR

Invest in your hair. Its the crown you never take off

Meidän kampaamossamme saat upeat hiustenleikkaukset, kauniit hiusvärit ja muut trendikkäät kampaukset, joita olet aina halunnut kokeilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lookin, ja käyttää vain laadukkaita tuotteita varmistaakseen, että hiuksesi pysyvät terveinä ja kauniina.

D'Beauty Salonissa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta palvelua, jotta jokainen vierailusi kampaamossamme olisi ikimuistoinen kokemus. Rentouttavan ilmapiirin ja ystävällisen henkilökunnan ansiosta voit nauttia täysin siemauksin kampaamokäynnistäsi.

Tervetuloa tutustumaan meidän taidokkaaseen kampaamoon! Voit varata ajan helposti nettisivuiltamme tai soittamalla meille.

DALINA

Moi! Mun nimi on Dalina ja olen parturi-kampaaja sekä kosmetologi.

Mun palvelut painottuvat hiuksiin ja ehostuksiin. Näiden ohella teen myös ripsienpidennyksiä, geelilakkauksia sekä lash- ja browliftiä.

Kauneusala on ollut intohimoni pienestä asti. Saan paljon inspistä työhöni instagramin ja pinterestin kautta, Parasta työssäni on kun pääsen käyttämään luovuuttani ja räätälöimään asiakkaan kanssa tyylinsä mukainen tulos. Ja tärkeintä, että asiakkaani lähtevät tyytyväisenä liikkeestä. <3

Jos sinulla tulee kysyttävää ennen penkkiini tuloa, voit laittaa mulle DM instassa @dalinastudios

Tervetuloa!

HAIR STYLIST- BEAUTICIAN

** Meidän taitavalle Dalinalle voit istua kampaajantuoliin lisäksi myös meikkituoliin! Dalina loihtii upeita meikkilookkeja tilaisuuksiin kuin tilaisuuksiin!

Dalinalta löytyy kokemusta erilaisiin juhlameikkeihin mm. häihin, vanhojen tanssiin, gaalaan, kuvauksiin.  Meikkilookkeja voit ihailla instagramista @dalinastudios. Dalina suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan meikin.
Mikäli sinulla on tiedossa juhlatilaisuus ja haluat näyttää säkenöivältä filmitähdeltä, ota rohkeasti yhteyttä Dalinaan instgramin kautta @dalinastudios
 

Untitled (Instagram Story)_edited.jpg

Minkälaisen ajan tarvitset?
 

Varaa meille ilmaiseen konsultaatioon! Kaikki hiustiedustelut parhaiten suoraan Dalinalle 0407626391 (Jätäthän viestiä jos emme kerkee vastaamaan sinulle) 

Autamme mielellämme <3


 

Hair Dying
bottom of page