wallpaper.png

We care about your hair

HIUKSET /
/ HAIR

Invest in your hair. Its the crown you never take off

Saman katon alta saat myös ammattitaitoista hiuspalvelua. Kaikki leikkauspalvelut mukaan lukien monenlaiset värjäystekniikat sekä raidoitukset ja suositut balayage tekniikat ovat hallussa. Haluamme pysyä aina ajan hermoilla ja osata kaikki uusimmat tekniikat, siksi meidän ammattilaiset kouluttautuvat jatkuvasti.

18206466922119328.jpg
18284449420046285.webp
17889532346545626.jpg
Olaplex_banner_i.2e16d0ba.fill-756x326-c100.format-webp_foWD0VL.webp

Olaplexista on tullut vuosien aikana yksi maailman tunnetuimmista hiustenhoitobrändeistä niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa.MITÄ OLAPLEX TEKE HIUKSILLESI?
 

Käyttämällä OLAPLEX No.1 Bond Multiplier -tuotetta hiuksiisi kemiallisten käsittelyjen yhteydessä, kampaajasi lieventää huomattavasti hiustesi vahingoittumista esimerkiksi vaalentamisen yhteydessä. Tämä mahdollisuus on mullistanut koko hiusalan. OLAPLEX No.1 jälkeen, hiuksiin lisätään lopuksi OLAPLEX No.2, joka jatkaa hiussidosten paikkaamista ja hemmottelee hiuksiasi käsittelyn jäljiltä.
 

On kuitenkin tärkeää muistaa, että istuessasi kampaajan penkkiin värinmuutos mielessäsi odotuksesi ovat realistiset. Kampaajasi on paras henkilö arvioimaan mitä hiuksillesi voi ja uskaltaa tehdä yhdellä käsittelykerralla. Joissakin tilanteissa voi olla mahdollista vaalentaa tummanruskeat hiukset platinanvaaleiksi yhdessä päivässä ja saada uskomattomia lopputuloksia aikaiseksi. Tämä jaksaa ihmetyttää meitä joka kerta! Mutta läheskään kaikkien hiukset eivät valitettavasti kestä näin radikaalia muutosta kerralla, edes Olaplexin kanssa. Joten mikäli haaveilemasi muutos vaatii useamman käyntikerran, suosittelemme käymään välissä pelkässä OALPLEX-salonkihoidossa, jolloin hiuksistasi tulee terveemmät ja ne ovat paremmassa kunnossa seuraavaa käsittelykertaa varten. Jokainen OLAPLEX-hoitokerta tekee hiuksistasi vahvemmat, oli hiuksesi missä kunnossa tahansa!
 

Oletko vielä mukana? Eli No.1 toimii siis ammattilaisen työkaluna, joka taistelee vaurioita vastaan käsittelyn aikana ja ammattilaistuote No.2 elvyttää ja rakennepaikkaa hiussidoksia käsittelyn jälkeen tai käsittelyjen välillä. Kotona käytettävä OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoito jatkaa Olaplex-salonkihoidon vaikutusta kotona. No.3 on tarkoitettu käytettäväksi vähintään kerran viikossa, riippuen hiustesi kunnosta. Kun OLAPLEX alun perin lanseerattiin, No.3 oli ainoa kotihoitoon tarkoitettu tuote. Tänä päivänä OLAPLEX-perhe on täydentynyt toinen toistaan hienoimmilla tuotteilla ja kaikissa tuotteissa on Olaplexin patentoitu teknologia.

Ehkä olet törmännyt kyseiseen tuotteeseen ja hehkutukseen sen ympärillä jo somessa? Tai sinulle on kenties suositeltu tuotetta kampaamossa tai kenties ystäväpiirissäsi? Mutta tiedätkö mistä oikeasti on kyse ja miksi kaikilla tulisi olla Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoito kotona?

OLAPLEX_2005_EW_FORGRAPHIC-3_1440x-e1618020404726.jpeg

MISTÄ OIKEIN ON KYSE?
 

Lyhyt versio kuuluu näin: ”kyseessä on tehohoito, joka tekee hiuksistasi terveet, elinvoimaiset ja vahvat”. Vaikka tämä saattaa riittää niille, joiden hiussuortuvat ovat huonossa kunnossa ja huutavat jo valmiiksi apua, avaamme nyt joka tapauksessa kaiken Olaplex No.3 -tehohoidosta, jotta ymmärrät mistä oikein on kyse.
 

Ensinnäkin, pidä penkistä kiinni, nyt sukelletaan ihan vähän ja kevyesti tieteen puolelle.

Olaplex-hoito on 3-stepin menetelmä, jonka jokaisen kohdan tuote sisältää saman patentoidun aktiivisen ainesosan. Tämä ainutlaatuinen aktiivinen ainesosa (Bis-AminopropylDiglycolDimaleate) ei sisällä silikoneja tai öljyjä ja se estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä sekä sen jälkeen. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Menetelmän kohta yksi Olaplex No.1 sekä kohta kaksi Olaplex No.2 kuuluvat Olaplex-kampaamossa tehtävään lisäpalveluun joko värjäyksen/vaalennuksen yhteydessä tai kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Mutta mikä ihme sitten on kotiin mukaan otettava viimeinen kohta kolme, eli supersuosittu Olaplex No.3 Hair Perfector?
 

Tärkein osuus hiustenhoidossa alkaa siitä, kun astut kampaamosta ulos upeiden hiustesi kanssa. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta vain ja ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Olaplex No.3 -tehohoidon viikoittainen käyttö ylläpitää kampaamossa tehtyä Olaplex-hoitoa ja jatkaa hiustesi korjaamista ja vahvistamista kotoa käsin.OKEI, MIKÄ ON HIUSVAURIO JA MISTÄ HIUESTEN VAURIOITUINEN JOHTUU?

 

Hius voi vaurioitua monella eri tavalla. Käytämme usein lämpötyökaluja hiusten muotoilussa – osalla lämpötyökalut ovat päivittäisessä käytössä, osalla viikonloppuisin tai vaikkapa juhliin lähdettäessä. Joka kerta kun kiharrin tai suoristusrauta koskettaa hiuksiasi, se rikkoo samalla hiussidoksia. Ja jotta hiuksesi näyttävät erilaiselta kuin luonnontilassa, täytyy hiusten sidoksia rikkoa saavuttaaksesi esimerkiksi suoran tai kiharan lopputuloksen. Eli käytännössä joka kerta hiussuortuvat vaurioituvat.
 

Eikä siinä vielä kaikki. Ympäristö vaikuttaa myös hiusten kuntoon. Auringonpaahde tai pakkanen talvella rikkovat myös hiuksia. Eli vaikka hiuksesi olisivat täysin käsittelemättömät etkä käytä ollenkaan lämpötyökaluja, hiuksesi kaipaavat siitä huolimatta hoitoa, ainakin mikäli poistut koskaan kotoa ulos.
 

Millä muulla tavalla hiukset vaurioituvat? Mekaanisessa käsittelyssä. Eli joka kerta, kun harjaat hiuksiasi tai jopa silloin kun käytät hiusklipsejä tai pinnejä. Esimerkkinä: mieti niitä hetkiä, kun olet tupeerannut hiuksesi kuohkeaksi kampaustasi varten ja kun yrität selvittää hiuksesi tämän jälkeen. Unohtamatta myöskään täysin hiljaista vaaraa; tyynyäsi! Olettaen, että et nuku aina silkkisellä tyynyliinalla, kuvittele kuinka usein pääsi liikkuu hangaten tyynyä yön aikana. Sanonnalla ”bed head” on myös oikea merkitys.
 

Nämä kaikki vahingoittavat hiuksiasi tahtomattasi. Ja nyt ymmärrät jo paremmin, miksi Olaplex No.3 on niin hehkutettu tuote, taisteleehan se kaikkia näitä kaikkia vaurioita vastaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Lopuksi vielä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Toivottavasti saat nauttia upeista hiuksistasi ja jaksat pitää niistä huolta!

ms-files-6-1024x435.jpg

Jokapäiväiseen käyttöön OLAPLEX No.4 -shampoo ja No.5-hoitoaine

 

Jatketaan No.4 Bond Maintenance Shampoolla ja No.5 Bond Maintenance Conditioner -hoitoaineella. Muistutuksena siis, eli jokainen OLAPLEX-tuote sisältää Olaplexin patentoidun teknologian, joka korjaa hiuksen vaurioituneita disulfidi-hiussidoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella kerralla, kun käytät mitä tahansa OLAPLEX-tuotetta, peruskorjaat hiuksiasi. No.1, No.2 ja No.3 rakennepaikkaavat hiuksiasi. Moni hämmästyy kun kuulee, etteivät No.2 tai No.3 toimi hoitoaineen tapaan. Ne eivät kosteuta hiuksiasi, koska ne korjaavat hiussidoksia. Tästä syystä olemme olleet äärimmäisen iloisia OLAPLEX No.4 -shampoosta ja No.5-hoitoaineesta. Nämä tuotteet korjaavat myös hiussidoksia kaiken muun hyvän lisäksi, muun muassa antavat hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutusta. Helppo tapa yhdistää hiussidosten korjaaminen ja hiusten kosteuttaminen jokaisella pesukerralla!

Mikäli hiuksesi ovat erityisen karheat tai kaipaavat esimerkiksi auringon tai pakkasen jäljiltä extra-määrän kosteutta, suosittelemme lisäksi OLAPLEX No.8 Bond IntenseMoistureMask -hiusnaamion käyttöä kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

olaplex 6 and 7.jpg

Tehokaksikko: OLAPLEX No.6 ja No.7


 

Hiussidosten vahvistaminen ja kosteuttaminen ei kuitenkaan lopu tähän! OLAPLEX-muotoilutuotteet No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide sekä No.7 BondingOil -hiusöljy antavat hiuksillesi syyn kiiltää ja tekevät sen vielä äärimmäisen helposti. No.6 on hiuksiin jätettävä muotoiluvoide, joka korjaa hiussidoksia, hoitaa ja pitää pörröiset hiukset kurissa jopa 72 tuntia! Lisäät tuotteen vain pyyhekuiviin hiuksiin ja koska kyseessä on tehokas pakkaus, pienenpieni määrä tuotetta riittää. No.7 viimeistelee hiuksista upean upean kiiltävät, kosteuttaa, vähentää pörröisyyttä ja lisäksi vielä suojaa hiuksia lämpötyökaluilta aina 230 asteeseen saakka.
 

Lisäksi OLAPLEX-perheestä löytyy kotihoidoksi tarkoitettu OLAPLEX No.0 -intensiivihoito, joka toimii yhdessä OLAPLEX No.3 kanssa. No.0 toimii pohjustustuotteen tapaan vahvistaen ensin hiussidoksia, jonka lisäksi tuote valmistelee hiukset vastaanottamaan vielä No.3 -tehohoidon ravitsevia vaikutuksia.

OLAPLEX NR0.jpg

Saammeko esitellä: Olaplex No.0, joka toimii Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidon kaverina ja tekee kotona tehtävästä tehohoidosta entistä korjaavamman.

 

INTENSIIVIHOITO TEKEE KOTIHOIDOSTA ENTISTÄ KORJAAVAMMAN
 

Kuten lähes kaikki ihonhoitotuotteet ja meikit, toimivat nekin parhaiten pohjustustuotteen eli primerin kanssa. Luomiväri on helpompi levittää ja pysyy paremmin paikallaan, puhumattakaan meikkivoiteesta, jonka alla on hyvin tehty pohjustus. Voit ajatella Olaplex No.0 -intensiivihoidon primerinaOlaplex No.3 -tehohoidolle. No.0 toimii toki myös yksistään ja korjaa hiuksia näinkin, mutta tuote on suunniteltu kaksitehoiseksi tehohoidoksi yhdessä No.3-tehohoidon kanssa. Olaplex-teknologia toimii parhaiten kun tuote lisätään kosteisiin hiuksiin. No.0-intensiivihoito on kuiviin hiuksiin lisättävä nestemäinen aine ja se kuivuu nopeasti, mutta kun hiuksiin lisätään vaikutusajan jälkeen vielä No.3 -tehohoito, pysyy hiukset kosteina pidempään ja näin tuotteiden vaikutus pitkittyy.
 

Voi kuulostaa siltä, että Olaplex-salonkihoidosta on nyt keksitty kotona toteutettava versio. Mutta kampaamoissa tehtävä Olaplex-salonkihoito on ainutlaatuinen Olaplex-kokemus; hoito korjaa intensiivisesti hiuksia ja on kaikista tehokkain Olaplex-hoidoista. No.0 sisältää vähemmän aktiivista ainesosaa kuin salonkihoidoissa on, joten ei ole verrattavissa salonkihoitoon. Mutta nyt voit ylläpitää hiustesi kuntoa kampaamokäyntien välillä entistä tehokkaammin.


 

KENELLE OLAPLEX NO.0 SITTEN SOPII?
 

No.0 sopii kaikille hiustyypeille kuten kaikki muutkin Olaplex-tuotteet. Kaikki hiukset hyötyvät uudesta intensiivihoidosta, vaikka toki tulokset näkyvät selkeimmin vaurioituneissa hiuksissa. Mitä useammin No.0 -intensiivihoitoa käyttää, sitä terveemmät hiuksistasi tulee, olivatpa hiukset missä kunnossa tahansa.

 

KÄYTÄ NÄIN:

Lisää Olaplex No.0 huolellisesti kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. ÄLÄ HUUHTELE. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, jatka levittämällä lisäksi Olaplex No.3 hiuksiin ja kampaa hiukset läpi. Anna vaikuttaa vielä 5-10 minuuttia. Huuhtele hiukset ja pese tämän jälkeen Olaplex No.4 Bond Maintenance -shampoolla ja Olaplex No.5 Bond Maintenance -hoitoaineella. Käytä kaksitehoista hoitoa kerran viikossa tai useammin riippuen hiusten kunnosta. Jokaisesta Olaplex No.0 -intensiivihoitopullosta saat tehtyä noin 4-6 hoitoa ja kuten No.3 myös No.0 on vegaaninen ja tuotetta ei ole testattu eläimillä. No.0 ei myöskään sisällä parabeenejä, fosfaatteja, ftalaatteja, sulfaatteja, gluteenia, aldehydia tai formaldehydia. 

OLAPLEX NO.0 PÄHKINÄNKUORESSA:
 

 1. Auttaa tehoaineita imeytymään syvemmälle hiukseen
   

 2. Korjaa, suojaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia
   

 3. Ei sulfaatteja, parabeenejä tai gluteenia
   

 4. Vegaaninen
   

 5. Sopii kaikille hiuslaaduille

   

Kaikki OLAPLEX-tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille sekä kaiken värisille hiuksille. Jokainen hiuslaatu hyötyy Olaplexin patentoimasta teknologiasta, hiusten kunnosta riippumatta.

Hair Dying