top of page
wallpaper.png

We care about your hair

HIUKSET /
/ HAIR

Invest in your hair. Its the crown you never take off

Saman katon alta saat myös ammattitaitoista hiuspalvelua. Kaikki leikkauspalvelut mukaan lukien monenlaiset värjäystekniikat sekä raidoitukset ja suositut balayage tekniikat ovat hallussa. Haluamme pysyä aina ajan hermoilla ja osata kaikki uusimmat tekniikat, siksi meidän ammattilaiset kouluttautuvat jatkuvasti. 

DALINA

Moi! Mun nimi on Dalina ja olen parturi-kampaaja sekä kosmetologi.

Mun palvelut painottuvat hiuksiin ja ehostuksiin. Näiden ohella teen myös ripsienpidennyksiä, geelilakkauksia sekä lash- ja browliftiä.

Kauneusala on ollut intohimoni pienestä asti. Saan paljon inspistä työhöni instagramin ja pinterestin kautta, Parasta työssäni on kun pääsen käyttämään luovuuttani ja räätälöimään asiakkaan kanssa tyylinsä mukainen tulos. Ja tärkeintä, että asiakkaani lähtevät tyytyväisenä liikkeestä. <3

Jos sinulla tulee kysyttävää ennen penkkiini tuloa, voit laittaa mulle DM instassa @dalinastudios

Tervetuloa!

HAIR STYLIST- BEAUTICIAN

** Meidän taitavalle Dalinalle voit istua kampaajantuoliin lisäksi myös meikkituoliin! Dalina loihtii upeita meikkilookkeja tilaisuuksiin kuin tilaisuuksiin!

Dalinalta löytyy kokemusta erilaisiin juhlameikkeihin mm. häihin, vanhojen tanssiin, gaalaan, kuvauksiin.  Meikkilookkeja voit ihailla instagramista @dalinastudios. Dalina suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan meikin.
Mikäli sinulla on tiedossa juhlatilaisuus ja haluat näyttää säkenöivältä filmitähdeltä, ota rohkeasti yhteyttä Dalinaan instgramin kautta @dalinastudios
 

IMG-20220726-WA0006.jpg

Hei, Olen Laura
Olen huolellinen ja tarkka, mutta rento ja helposti lähestyttävä persoona 🌞
Kokemusta alalta on kertynyt seitsemältä vuodelta. Kampaajana arvojani esteettisyys ja tunnollisuus.
Vahvuuksiani ovat värjäykset, balayage- ja raidoitustyöt. Käy kurkkaamassa Instagram profiilista @hair.laurakarkkola työnjälkeäni. 

Tervetuloa! 

Untitled (Instagram Story)_edited.jpg

Minkälaisen ajan tarvitset?
 

Varaa meille ilmaiseen konsultaatioon! Kaikki hiustiedustelut parhaiten suoraan Lauralle nro. 040 8750 767  (Jätäthän viestiä jos emme kerkee vastaamaan sinulle) 

Autamme mielellämme <3


 

Hair Dying
bottom of page