top of page
wallpaper.png

Have some more time!

PISTOSHOIDOT/
/ INJECTION TREATMENTS

Back to youth.

Tärkeä!

Mikäli pohjalla on muualla tehty tyytymätön työ, liikaa täyteainetta, palloja, muhkuroita, täyteaineet levinneet iho alueelle tai sinulle on pistetty monia eri merkkisiä täyteaineita jne. suosittelemme poistattamaan täyteaineet asianmukaisesti lääkärin vastaanotolla ennen uutta käsittelyä. Kysy asiasta lisää / lähetä kuvat, mikäli olet asiasta epävarma.

 

Huom! Epäsuotuisia täyteainevaikutuksia voidaan poistaa esim Hylase hyaluronivalmisteella. Hylase on entsyymi, jolla voidaan poistaa puhtaita hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Hoidon voi tarvittaessa uusia.

 

Hylase on erikoisvalmiste, jota vain lääkärit saavat käyttää, emme tee täyteaineiden poistoa. 

Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio
 

Onko sinulla kysyttävää hoidosta tai sen sopivuudesta? Suosittelemme kaikille hoitoon tuleville sairaanhoitajan maksutonta konsultaatiota, joka voidaan toiveesi mukaan toteuttaa paikan päällä tai etänä esimerkiksi Facetimen tai Teamsin kautta. Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuutta kattavan alkukartoituksen myötä. Lisäksi saat mahdollisiin kysymyksiisi vastauksia sekä lisätietoa hoidosta ja sen tuomista tuloksista. Konsultaatiokäynti ei kuitenkaan sitouta hoitoon, vaan etenemme sinun toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Konsultaation voi varata myös hoidon yhteyteen!
 

  • Varaa aika yhteydenottokaavakkeella, soittamalla tai lähettämällä suoraan sairaanhoitajalle tekstiviesti/WhatsApp viesti numeroon 050 4999335
     

  • Halutessasi voit myös lähettää tarkan kasvokuvan sähköpostitse (info@dbeauty.fi), niin teen konsultaation kuvan perusteella. Huomioi, että kasvokuva olisi mielellään luonnonvalossa otettu meikitön kuva, yksi suoraan edestä ja yksi molemmilta sivuilla.

Injection cosmetology
bottom of page