top of page
wallpaper.png

 Brows and Lashes!

RIPSIEN- JA KULMIEN KESTOTAIVUTUKSET /

/ LASH LIFT & BROW LAMINATION

LET'S DO SOME MAGIC

KESTOTAIVUTUKSET /
/
LASH LFIT & BROW LAMINATION


 

Ripsien- ja kulmien kestotaivutuksella ja -värjäyksellä omiin ripsiin saadaan luonnollisesti näyttävyyttä. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripset saavat pituutta ja katse avautuu. Kestotaivutus on hellävaraisempi vaihtoehto, kuin päivittäinen ripsientaivuttimien käyttäminen. Halutessasi kokonaisvaltaisempaa muutosta ilmeeseen, voit ottaa samalla myös kulmien laminoinnin ja -värjäyksen, joka hoitona on samanlainen. Kulmakarvat voidaan harjata haluttuun malliin käsittelyn jälkeen, ja pysyvät mallissa ilman ylimääräistä kulmavahaa/-geeliä.
 

Kyseessä on kuitenkin ripsien ja kulmakarvojen kemiallinen käsittely, joten on suositeltavaa käyttää ripsille ja kulmille hoitavaa seerumia. Liikkeessämme on myytävänä KICK Brow + Lash Nutrition - on ripsiä ja kulmia upeasti hoitava ja vahvistava tuote. Se sopii kaikille, jotka haluavat luonnonripsiinsä ja kulmiinsa lisää pituutta, vahvuutta ja tuuheutta. Tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös ripsien kestotaivutuksen tai kulmien laminoinnin jälkeen vahvistaen ripsiä ja kulmia hoidon jäljiltä. Se sopii myös käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa.

KESTOTAIVUTUKSET
HOITO
Permanent Eyebrows Makeup
HOITO / TREATMENT

Kestotaivutusta tehtäessä alaripset suojataan silmänympärysihoa hoitavilla kollageenilapuilla, yläluomille liimataan vesiliukoisella liimalla sopivan kokoiset silikonityynyt, joiden päälle ripset taivutetaan ja kiinnitetään samaisella liimalla. Tämän jälkeen ripsille laitetaan taivutusaine, joka vaikutusajallaan antaa ripsille uuden muodon.

Sen puhdistamisen jälkeen laitetaan kiinnitysaine, joka kiinnittää uuden muodon ripsille. Lopuksi yläripset värjätään, puhdistetaan ja käsitellään hoitavalla ja ravitsevalla seerumilla. Silikonimuotit irrotetaan hellävaraisesti luomilta ja kestotaivutus on valmis.

Kulmakarvat taas harjataan ja liimataan ihoon.


Taivutetut ripset eivät suoristu, vaan niiden tippuessa ja uusien suorien ripsien kasvaessa tilalle lopputulos pikkuhiljaa suoristuu. Käsittely voidaan uusia ripsien normaalin yksilöllisen kasvukauden mukaan, noin 8-12 viikon välein, jolloin kaikki taivutetut ripset ovat vaihtuneet uusiin.

ENNEN HOITOA
ENNEN HOITOA/
/
BEFORE THE TREATMENT 
 • Poista piilolinssit

 • Tule hoitoon ilman silmämeikkiä
   

Ei suositella
 

 • Raskaana oleville ja imettäville, epätasaisen hormonitoiminnan takia

 • Erittäin hauraat tai huonokuntoiset ripset

 • Tulehdukset, allergiat, haavat, ihottumat silmien välittömässä läheisyydessä

JÄLKIHOITO/

/ AFTER THE TREATMENT


 

 • Ei saa kastella, hieroa, meikata, saunoa hikoilla 24h

 • Harjaa aamuin illoin, jotta ne pysyvät kaarevina ja nättinä

 • käytä hoitavaa seerumia päivittäin, ettei karvat pääse kuivumaan ja näin katkeilemaan

 • Ei suositella öljypitoisia tuotteita (risiiniöljyä), koska ne muodostavat ripsien pinnalle kalvon joka heikentää kestotaivutustuotteiden tehoa

JÄLKIHOITO
bottom of page