top of page
wallpaper.png

KÄSI-& JALKAHOIDOT /

/ HAND/FOOT TREATMENTS

WE'LL TAKE CARE OF YOUR HANDS AND FEETS

KÄSIHOIDOT
/ HAND TREATMENTS

 

Lisääntynyt käsidesin käyttö, lämpötilan nopea muuttuminen, pöly, UV-säteily, mekaaniset traumat, stressi, lääkitys ja sairaudet sekä kuivattavat että vanhentavat käsien ihoa ja kynsiä. Kuivat kynsinauhat, liuskoittuvat ja lohkeilevat kynnet, multasormien kynnenaluset ovat monien ihmisten huoli. Säännöllinen käsien ja kynsien hoitaminen on tärkeää. Hyvin tehdyn manikyyrin ja kestävän geelilakkauksen jälkeen sinun on helpompi ylläpitää kauniita ja hyvinvoivia käsiäsi kotona.

JALKAHOIDOT
/ FOOT TREATMENTS

 

Jalkahoito tekee jaloistasi pehmeät ja auttaa niitä pysymään terveinä. Jalat kuljettavat meitä päivästä toiseen, ja saavat usein liian vähän huomiota. Huolehdi jaloistasi ja varaa aika jo tänään! Jalkahoitomme tehdään pehmeällä, mukavalla ja hierovalla tuolilla.

Pedikyyri on perusjalkahoito. Hoito aloitetaan kylvettämällä jalat, jonka jälkeen hoidetaan jalkapohjista kevyesti raspilla kovettumat ja siistitään kynsinauhat ja kynnet. Jalkapohjien ja kynsien hoitotarpeen mukaan jäljelle jäänyt aika käytetään jalkojen rasvaamiseen ja hieromiseen.

Jos jaloissasi on paljon hoidettavaa tai jos haluat ihanan hemmotteluhoidon jaloillesi pitkällä kosteuttavalla hieronnalla, valitse tällöin Spa- jalkahoito. Hoidossa jalat kylvetetään ja kuoritaan, kovettumien ja känsien poistoon ja kynsien hoitoon on pidempi aika varattuna.

ACRYLIC
Stones on Foot
bottom of page