Nuorekasta HehkuaTervetuloa tutustumaan pistoshoitoihimme, joita suorittaa kokenut sairaanhoitajamme!

Hoidoissamme keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja kauniimman ja nuorekkaamman ulkonäön saavuttamiseksi. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, jotka sisältävät niin suosittuja prp-plasmahoitoja kuin tunnetuimpia täyteaineita kuten Juvedermiä. Lisäksi tarjoamme turvallisia vaihtoehtoja, kuten Profhilo ja biorevitalisaatiohoidot, jotka tähtäävät ihon nuorentamiseen ja elvyttämiseen.

Prp-plasmahoidot hyödyntävät kehon omaa veriplasmaa, mikä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, edistäen siten ihon uudistumista ja kiinteytymistä luonnollisella tavalla. Täyteaineet, kuten Juvederm, puolestaan täyttävät juonteita ja lisäävät volyymia eri alueilla kasvoissa, antaen välittömän nuorekkaamman ilmeen. Profhilo ja biorevitalisaatiohoidot ovat turvallisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat intensiivistä kosteutusta ja ihoa kiinteyttävää vaikutusta. Nämä hoidot ovat erinomainen valinta ihon elvyttämiseen ja virkistämiseen ilman täyteaineiden käyttöä.

Kaikki hoidot suoritetaan ammattitaitoisen sairaanhoitajamme toimesta, joka käyttää viimeisimpiä tekniikoita ja turvallisia menetelmiä varmistaakseen asiakkaidemme parhaan mahdollisen tuloksen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua, jotta voimme vastata parhaalla tavalla juuri sinun kauneudenhoitotarpeisiisi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, jossa voimme yhdessä keskustella parhaista vaihtoehdoista juuri sinun tarpeisiisi sopivan pistoshoidon löytämiseksi.

HOIDOT

TÄYTEAINE

Täyteaineet ovat geelimäisiä aineita, joita käytetään täyttämään juonteita, lisäämään volyymia ja parantamaan kasvojen muotoa ja rakennetta. Näitä aineita voidaan injektoida eri alueille kasvoissa, kuten huuliin, poskiin, nenään ja leukaan. Yleisimpiä täyteaineita ovat hyaluronihappo-pohjaiset täyteaineet, kuten Juvederm ja Restylane, jotka ovat turvallisia ja antavat luonnollisen lopputuloksen. Täyteaineet voivat myös sisältää muita ainesosia, kuten kollageenia tai kalsiumia, riippuen halutusta vaikutuksesta. Näitä hoitoja käytetään usein ihon ikääntymisen merkkien korjaamiseen ja nuorentamiseen, ja ne tarjoavat välittömän tuloksen ilman kirurgisia toimenpiteitä.

PRP-PLASMAHOITO

PRP-hoito, eli plasmahoidot, ovat tehokkaita menetelmiä ihon uudistamiseen ja nuorentamiseen. Hoidossa käytetään potilaan omia verihiutaleita, jotka rikastetaan kasvutekijöillä. Näitä tekijöitä injektoidaan ihoon, mikä stimuloi kollageenin tuotantoa ja edistää ihon uusiutumista. Tuloksena on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi iho ilman keinotekoisen täyteläisyyden tunnetta.

PROFHILO

Profhilo on innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka tarjoaa tehokasta kosteutusta ja kiinteyttä iholle. Se sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa, joka levitetään ihon eri alueille. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, parantaa ihon rakennetta ja antaa iholle luonnollisen hehkun. Profhilo on turvallinen vaihtoehto, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen ilman täyteaineiden käyttöä.

BIOREVILISAATIO

Biorevitalisaatio on hoitomenetelmä, joka tähtää ihon elvyttämiseen ja virkistämiseen. Hoidossa käytetään hyaluronihappoa, joka injektoidaan ihoon. Tämä kosteuttava aine auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja lisäämään sen kimmoisuutta ja joustavuutta. Biorevitalisaatio parantaa ihon rakennetta, vähentää juonteita ja ryppyjä sekä antaa iholle terveen hehkun. Menetelmä on turvallinen ja antaa luonnollisen näköisiä tuloksia ilman radikaaleja muutoksia.

MESOLANGAT

Mesolangat ovat ohuita, biodegradoituvia lankoja, joita käytetään ihon kiinteyttämiseen ja nuorentamiseen. Ne sisältävät yleensä stimuloivia aineita, kuten hyaluronihappoa tai kollageenia, ja ne asetetaan ihon alle tarkasti valituille alueille. Mesolangat auttavat stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja parantavat ihon rakennetta, mikä johtaa kiinteämpään ja nuorekkaampaan ihoon. Hoito on tehokas erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella, ja se tarjoaa pitkäkestoisia tuloksia. Mesolankahoito on turvallinen ja minimoi toipumisajan verrattuna perinteisiin kirurgisiin toimenpiteisiin.

UUTUUS! BIOREPEELCL3 NEULATON HAPPOKUORINTA

BiorepeelCl3 on innovatiivinen kemiallinen kuorintamenetelmä, joka on suunniteltu kohdentamaan ihon epätasaisuuksia ja parantamaan ihon ulkonäköä. Tämä hoito käyttää yhdistelmää erilaisia happoja, kuten maitohappoa, glykolihappoa ja salisyylihappoa, sekä muita aktiivisia ainesosia, kuten retinolia ja C-vitamiinia, tehokkaaseen ihon uudistamiseen. BiorepeelCl3 auttaa kirkastamaan ihoa, vähentämään pigmenttimuutoksia, tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään juonteita ja ryppyjä. Tämä hoito sopii monille eri ihotyypeille ja -ongelmille, ja se tarjoaa nopean toipumisajan verrattuna perinteisiin kuorintamenetelmiin.

Kiitos Alexa ammattitaidolla tehdystä hoidosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat virkistystä kasvoille. Alexa tekee mahdottomasta mahdollisen👍🤩…

Tarja L.

Erinomaista palvelua ja ammattilaisen tekemät kynnet kestävät ja pysyvät kauniina pitkään. Vahva suositus.

Linda L.

Sain upeat kynnet hääpäivää varten <3

Laura

Vakioasiakkaana jo 10 vuoden ajan voin suositella salonkia! Loistava asiakaspalvelu ja erinomainen työn jälki.

Tuula H.

TEAM

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

INSTAGRAM