top of page
wallpaper.png

Get ready to polish!

KASVOHOIDOT /

/ FACIAL TREATMENTS

Relax, Renew, Revitalize

KOSMETOLOGIEN TEKEMÄT
KASVOHOIDOT
 
Ihosi mukaiset kasvohoidot laadukkailla ja tehokkailla hoitotuotteilla. Tuotesarjamme ovat BTB 13, DermaPen & Bernard Cassier
Herkälle
blueberry bernard cassiere

MUSTIKKA KASVOHOITO - HERKÄLLE, ATOOPISELLE JA COUPEROSAIHOLLE 90 MIN | 80 €
 

Rauhoittava mustikkahoito parantaa ihon puolustuskykyä sekä vähentää tehokkaasti ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Mustikka-linjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti suomalaiset herkkäihoiset, sillä tuotekehitysprojektissa on ollut mukana suomalainen asiantuntija!

Kasvohoitoon sisältyy hellävarainen entsymaattinen kuorinta, tehoampullin imeytys, rentouttava hieronta, rauhoittava erikoisnaamio sekä ihotyypin mukaiset mustikkatuotteet, joilla hoitoa voi jatkaa myös kotona.​Tämä miellyttävä hoito tuo taatusti avun kaikkein herkimmällekin iholle!

lemon_cassiere

SITRUUNA-MINTTU - PUHDISTAVA KASVOHOITO  90MIN | 80€
 

Sitruuna-Minttu on seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistushoito, jonka tehtävänä on tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksia.

​Kasvohoitoon sisältyy syväpuhdistus- ja kuorintavaihe, ihonpuhdistus, kirkastava naamio, tasapainottava tehotiiviste sekä mattapinnan jättävä hoitovoide ja ihon kiiltoa vähentävä täsmätuote. Hoito soveltuu kaiken ikäisille ihoille, jotka kärsivät epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihohuokosista. Tuloksena on raikas, puhdas ja kirkas iho!

SEK

GLOW UP KASVOHOITO 45MIN | 55€
 

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta?​ Haluatko välittömästi hehkuvan ja tasaisemman ihon? 


Glow up kasvohoidossa tehdään timanttihionta/happokuorinta tai ultraäänipuhdistuksen asiakkaan toiveiden ja ihon mukaan. Tuotteet valitsemme myös niiden perusteilla. 

Sarjahoitona kirkkaampi, puhtaampi ja sileämpi iho!

Facial_edited.jpg
KUIVA
gamme-spiruline

SPIRULINA +ANTI-AGE ERIKOISKASVOHOITO 90MIN | 95 €
 

Spirulina Youth Care -kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ikääntyvälle iholle. Kasvohoito saa tehonsa luonnon Spirulina-levän uutteesta, joka lisää iholle kiinteyttä ja elinvoimaa sekä antaa suojaa ihoa ikäännyttäviä ärsykkeitä vastaan. Hoidon erikoisuuksina ovat joogan inspiroima ainutlaatuinen ja rentouttava kasvohieronta, joka tehostaa juonteiden silottumista sekä hoidon aikana kosmetologisi valmistama ikääntymisen merkkejä häivyttävä erikoisnaamio, jonka tärkeänä raaka-aineena on aito luonnon Spirulina-levän jauhe. Kasvohoidon jälkeen mielesi on rentoutunut ja ihosi täynnä nuorekasta elinvoimaa!

ANTI-AGE
Kulta-argan cassiere
dermapen.webp

KULTA-ARGAN-KASVOHOITO TARJOAA KULLAN KIMALLUSTA, TÄYDELLISTÄ RENTOUTUMISTA JA YLELLISIÄ LUKSUSHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ 
90MIN | 95€

 

KENELLE: Soveltuu kaikille ihotyypeille, 35v.+

VAIKUTUKSET: Kasvohoito kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, häivyttää
ikääntymisen merkkejä sekä tarjoaa kokonaisvaltaista hemmottelua.

​AKTIIVIAINEET: Hoito saa tehonsa:

 

 • Iholle elinvoimaa ja hehkua tuovasta aidosta 24 karaatin kullasta ravitsevasta arganöljystä (Orgaaninen & Reilu Kauppa) sekä

 • Uudistavasta meripihkaöljystä.

Heading 2

Dermapen 4™ -mikroneulaus      210€

Tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.
Mikroneulauksella aiheutettava hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen tietyn, oman aikansa. Hoidon aikana ihoon syntyy pieniä kanavia, jotka mahdollistavat 80% paremman tehoaineiden imeytymisen ihoon. Hoitoa suositellaan noin 4-8 kerran hoitosarjana (tapauksesta riippuen) yleensä 4-6 viikon välein.

 

DERMAPEN 4™ -mikroneulauksessa värähtelevä kohtisuora mikroneulausteknologia käyttää 16-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon imeytetään erilaisia vitamiineja ja/tai ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä eli ihon syvempää kerrosta sekä kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Dermapen 4™ -hoitokohteet

 • Ikämuutokset (rypyt, veltostunut iho)

 • Pigmenttimuutokset

 • Laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet (lievä akne)

 • Arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)

 • Couperosa ja rosacea (ei aktiivivaiheessa oleva)

Dermapen 4™ -mikroneulauksen edut

 • aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin esimerkiksi perinteinen mikroneulausrolleri

 • voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen alueet säädettävän ja tarkan neulan pituuden vuoksi

 • kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät jopa arvet ilman verenvuotoa

 • säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon ja saman hoidon aikana voidaan huomioida eri iho-ongelmia, mikä ei ole mahdollista ei-säädettävällä neulan pituudella toimivilla menetelmillä.

 • hygieeninen työskentely (kertakäyttöiset, vaihdettavat neulakasetit)

 • nopea hoitoaika (hoidon kesto noin 60 min, itse neulaus vaihe noin 10-15 min)


3 SARJAHOITONA 567€

ERIKOIS
bottom of page