wallpaper.png

Get ready to polish!

KASVOHOIDOT /

/ FACIAL TREATMENTS

Relax, Renew, Revitalize

KOSMETOLOGIEN TEKEMÄT
KASVOHOIDOT
 
Ihosi mukaiset kasvohoidot laadukkailla ja tehokkailla hoitotuotteilla. Tuotesarjamme ovat Bernard Cassier & Sothys
 

MUSTIKKA KASVOHOITO - HERKÄLLE, ATOOPISELLE JA COUPEROSAIHOLLE 90 MIN | 80 €
 

Rauhoittava mustikkahoito parantaa ihon puolustuskykyä sekä vähentää tehokkaasti ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Mustikka-linjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti suomalaiset herkkäihoiset, sillä tuotekehitysprojektissa on ollut mukana suomalainen asiantuntija!

Kasvohoitoon sisältyy hellävarainen entsymaattinen kuorinta, tehoampullin imeytys, rentouttava hieronta, rauhoittava erikoisnaamio sekä ihotyypin mukaiset mustikkatuotteet, joilla hoitoa voi jatkaa myös kotona.​Tämä miellyttävä hoito tuo taatusti avun kaikkein herkimmällekin iholle!

SITRUUNA-MINTTU - PUHDISTAVA KASVOHOITO  90MIN | 80€
 

Sitruuna-Minttu on seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistushoito, jonka tehtävänä on tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksia.

​Kasvohoitoon sisältyy syväpuhdistus- ja kuorintavaihe, ihonpuhdistus, kirkastava naamio, tasapainottava tehotiiviste sekä mattapinnan jättävä hoitovoide ja ihon kiiltoa vähentävä täsmätuote. Hoito soveltuu kaiken ikäisille ihoille, jotka kärsivät epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihohuokosista. Tuloksena on raikas, puhdas ja kirkas iho!

 

TEHOSKOSTEUTTAVA BAMBU-ALOE-VERA-
KASVOHOITO 90MIN | 80€

 

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta?

Bambu-ja Aloe vera uutteisiin pohjautuva kasvohoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja sopii siten kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Hoitoon sisältyy kuivalle iholle soveltuva kaksivaikutteinen kuorinta, rentouttava hieronta, tehoampullien imeytys sekä kosteuttava erikoisnaamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään raikas Bambu-Aloe vera -kosteusvoide

 

TIME INTERCEPTOR +ANTI-AGE ERIKOISKASVOHOITO 90MIN | 80 €
 

Time Interceptor+ -kasvohoito hoitaa jo ikääntynyttä ihoa kiinteyttäen, kohottaen ja madaltaen juonteita sekä ryppyjä. Hoito on suunniteltu tehtäväksi 35v. ylöspäin, aina kun iho tarvitsee tehokasta uudistusta, kiinteytystä ja kosteutusta.

​Hoito sisältää hellävaraisen kuorinnan, napakoittavan hieronnan, 3 eri naamiota sekä 4 tehotiivistettä, joista räätälöidään yksilöity hoitokokonaisuus. Hoidon päätteeksi iholle levitetään kiinteyttävä hoitovoide sekä juonteisiin oma täsmätuote.

​Parhaat tulokset saadaan 3 kerran sarjahoidolla 1 hoito/vko, tällöin juonteiden syvyyttä on pystytty madaltamaan jopa 24%! dit.

 

BERNARD CASSIEREN UUSI JUHLAKAUTEEN SOVELTUVA KULTA-ARGAN-KASVOHOITO TARJOAA KULLAN KIMALLUSTA, TÄYDELLISTÄ RENTOUTUMISTA JA YLELLISIÄ LUKSUSHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ 
90MIN | 95€

 

KENELLE: Soveltuu kaikille ihotyypeille, 35v.+

VAIKUTUKSET: Kasvohoito kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, häivyttää
ikääntymisen merkkejä sekä tarjoaa kokonaisvaltaista hemmottelua.

​AKTIIVIAINEET: Hoito saa tehonsa:

 

  • Iholle elinvoimaa ja hehkua tuovasta aidosta 24 karaatin kullasta ravitsevasta arganöljystä (Orgaaninen & Reilu Kauppa) sekä

  • Uudistavasta meripihkaöljystä.


KAUSIHOITO 2020 YLELLINEN KULTA & ARGAN KASVOHOITO Saatavilla vain rajoitetun ajan!