top of page
wallpaper.png

Get ready to polish!

KASVOHOIDOT /

/ FACIAL TREATMENTS

Relax, Renew, Revitalize


TÄYDELLINEN KASVOHOITO
GLOW UP KASVOHOITO

KOSMETOLOGIEN TEKEMÄT
KASVOHOIDOT

VIIMEINKIN HYVÄSTIT IHOHUOLILLE

BTB13 -ihonhoitosarja on kumppanisi ikääntyvän ihon ja iho-ongelmien hoidossa. Sarjan tehokkuus perustuu suomalaiseen patentoituun BTB13™ -yhdisteeseen. Koulutetut BTB13 -kosmetologit osaavat parhaiten neuvoa sinua ihonhoidossa, siksi tuotteemme ovatkin saatavilla vain kauneushoitoloista

PATENTOITU TEKNOLOGIA

Hoitotuotteiden ydinvaikutus perustuu patentoituun, oululaisen tutkimusryhmän kehittämään BTB13™ -yhdisteeseen, joka vilkastuttaa solujen uusiutumista ja suojaa soluja ympäristön haittavaikutuksilta.
Ihon solujen passivoituminen aiheuttaa näkyviä ikämuutoksia iholla, kuten ryppyjä ja juonteita sekä epätasaisen ihon värin. BTB13™ -yhdisteen antioksidanttinen oroottihappo edistää ihon solujen aktiivisuutta ja L-karnitiini aktivoi solujen kuona-aineiden puhdistusta. Yhdessä ne auttavat elävöittämään ihon energia-aineenvaihduntaa, jonka häiriöistä monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. Yhdisteen stimuloiva vaikutus on pystytty osoittamaan in vitro maljatestissä.

BTB13™-soluaktivaattori tekee ihosta kauniimman, va
hvemman ja tasaisemman.

Kauneushoitolassa käynti on panostamista omaan hyvinvointiin ja samalla iho-ongelmien ehkäisyä. Hoito on myös ihana pysähdyshetki arjen kiireessä, jolloin on lupa sulkea silmät ja nauttia osaavien käsien kosketuksesta iholla. Iho on kehon suurin elin, joka reagoi stressiin herkästi. Anna ihollesi aikaa.

.

TÄYDELLINEN
Beauty Treatment

 

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

90 MIN | 90€

Tervetuloa tutustumaan Täydelliseen Kasvohoitoon, joka tarjoaa kattavan ja yksilöidyn kokemuksen juuri Sinulle. Tämä ainutlaatuinen palvelumme on suunniteltu huolella vastaamaan ihosi jokaista tarvetta ja antamaan sille raikkauden ja hehkun, jonka se ansaitsee.

 

 Täydellinen Kasvohoito: Kokonaisvaltainen Kokemus

Ihoanalyysi:
Aloitamme hoitosi arvioimalla ihosi kunnon perusteellisesti asiantuntevan analyysin avulla. Näin pystymme ymmärtämään ihosi yksilölliset tarpeet ja valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet ja hoidot.

 

Puhdistus:
Täydellinen Kasvohoito alkaa syväpuhdistuksella, joka poistaa iholtasi lian, meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

 

Kuorinta:
Ihosi saa nauttia ravitsevasta ja kirkastavasta kuorinnasta, joka jättää ihosi sametin pehmeäksi ja valmiiksi ottamaan vastaan seuraavat hoitovaiheet.

 

Laitehoito:
Valitsemme yhdessä yhden tehokkaista laitehoitovaihtoehdoistamme, jotka edistävät ihon uudistumista, elvyttävät ja hoitavat ihoa syvältä. Asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti valitsemme joko timanttikuorinnan, ultraäänipuhdistuksen tai happokuorinnan, joista jokainen tarjoaa omat erityiset etunsa ja hoitovaikutuksensa.

Naamio:
Ihoasi hemmotellaan tämän jälkeen ylellisellä naamiohoidolla, joka syväkosteuttaa, ravitsee ja jättää ihon raikkaaksi ja nuorekkaaksi.

Lopputuotteet ja Kotihoito-Ohjaus:
Hoitosi viimeistelee valikoima huolella valittuja, ihonhoitoalan ammattilaisten suosimia lopputuotteita. Lisäksi saat mukaasi henkilökohtaisen, räätälöidyn kotihoidon ohjelman, jotta voit jatkaa ihosi hoitamista myös kotona ja ylläpitää hoitotuloksia pitkäaikaisesti.


Täydellinen Kasvohoito on paljon enemmän kuin pelkkä kasvohoito – se on kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja hemmotteleva kokemus, joka on suunniteltu juuri sinua varten. Varaukset ja lisätiedot palvelustamme saat ottamalla yhteyttä kauneussalonkiimme.

 

Tule ja anna ihosi nauttia huolenpidosta, joka sen ansaitsee – varaamme sinulle paikan Täydelliseen Kasvohoitoon!

Täydellinen Kasvohoito on ylellinen lahja hänelle, joka ansaitsee parasta! 

GLOW UP KASVOHOITO 45MIN | 55€
 

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta?​ Haluatko välittömästi hehkuvan ja tasaisemman ihon? 


Glow up kasvohoidossa tehdään timanttihionta/happokuorinta tai ultraäänipuhdistuksen asiakkaan toiveiden ja ihon mukaan. Tuotteet valitsemme myös niiden perusteilla. 

Sarjahoitona kirkkaampi, puhtaampi ja sileämpi iho!

Facial_edited.jpg
GLOW
bottom of page