SOKEROINTI

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Hoidolla poistetaan kuollut ihosolukko, jättäen ihon nuoremman ja terveemmän näköiseksi. Sokerointi ei ole pelkästään karvanpoistoa, vaan se toimii myös kuukausittaisena ihonpuhdistuksena, poistaen iholta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Hoidon jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona, ja voiteet imeytyvät nopeasti karvattomalle iholle. Lisäksi sokerointi kirkastaa tatuointeja poistamalla kuolleen ihosolukon niiden päältä.

Sokerointi voidaan suorittaa monilla eri alueilla kehossa, kuten hiusrajassa, kulmissa, nenäkarvoissa, kasvojen eri osissa, kainaloissa, selässä, rinnassa, käsivarsissa, sormissa, jalkaterissä, varpaissa, sääressä, reidessä, bikinirajassa, pepussa ja genitaalialueella.

Sokerointi tapahtuu ihon lämpötilassa, mikä tekee siitä turvallisen kaikille ihoalueille, myös suonikohjuisille. Hoidon jälkeen sokeritahna on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä, eikä se jätä tahmeaa tunnetta iholle. Sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, mikä mahdollistaa karvan poiston turvallisesti ja hellävaraisesti. Menetelmä ei katko karvoja eikä aiheuta epämukavuutta, ja se poistaa myös hyvin lyhyttä karvaa. Sokeroinnin avulla karvatuppi surkastuu ajan myötä, mikä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen.

 

Sokerointi
beauty salon

ENNEN SOKEROINTIA

Valmistautuminen sokerointihoitoon voi auttaa varmistamaan, että hoito sujuu mahdollisimman sujuvasti ja että lopputulos on paras mahdollinen. Tässä on joitakin vinkkejä valmistautumiseen:

1. Kasvata karvat sopivan pituisiksi: Karvojen tulisi olla noin 0,5–1 cm pitkiä, jotta sokerointi olisi tehokasta. Älä kuitenkaan anna karvojen kasvaa liian pitkiksi, koska se voi tehdä hoidosta kivuliaamman.

2. Vältä aurinkoa: Vältä auringonottoa tai solariumia ainakin 24 tuntia ennen hoitoa, koska auringossa palanut iho voi olla herkempi ja alttiimpi ärsytykselle.

3. Kuori ihoa: Muutama päivä ennen hoitoa kannattaa kuoria ihoa hellävaraisesti poistaaksesi kuollutta ihosolukkoa. Tämä auttaa sokerointitahnaa tarttumaan paremmin karvoihin ja vähentää mahdollisuutta karvatuppien tukkeutumiseen.

4. Vältä voimakkaita tuotteita:  Vältä voimakkaita ihokarvanpoistotuotteita, kuten vahaa tai depilatorisia voiteita, noin kaksi viikkoa ennen sokerointia. Nämä tuotteet voivat tehdä ihosta herkemmän ja alttiimman ärsytykselle.

5. Vältä kosteusvoidetta: Älä käytä kosteusvoidetta heti ennen hoitoa, koska se voi tehdä ihon liukkaaksi ja vaikeuttaa sokerointia.

6. Ole puhtaana: Pese iho huolellisesti ennen hoitoa poistaaksesi lika, öljyt ja kosmetiikan. Vältä myös hikoilua ennen hoitoa, jos mahdollista.

7. Vältä kofeiinia: Vältä kofeiinipitoisten juomien juomista ennen hoitoa, koska ne voivat lisätä ihon herkkyyttä.

8. Ota kipulääke tarvittaessa: Jos sinulla on alhainen kipukynnys tai pelkäät kipua, voit ottaa kipulääkkeen noin tunti ennen hoitoa. Muista kuitenkin tarkistaa lääkäriltäsi sopivat annokset ja mahdolliset vasta-aiheet. 

Plussat:

  1. Tehokkuus: Sokerointi poistaa karvat juurineen, mikä voi johtaa pidempään kestävään sileään ihoon verrattuna esimerkiksi höyläämiseen.

  2. Ihon kuorinta: Sokeri kuorii samalla ihon, jolloin ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi.

  3. Pitkäkestoinen lopputulos: Säännöllisesti tehtynä karvojen kasvu hidastuu ja karvat voivat tulla ohuemmiksi ja harvemmiksi ajan myötä.

  4. Luonnolliset ainesosat: Sokerointitahna valmistetaan yleensä luonnollisista ainesosista eikä se sisällä kemikaaleja, mikä tekee siitä turvallisen useimmille ihotyypeille.

  5. Vähäiset allergiset reaktiot: Sokerointi on yleensä lempeämpi vaihtoehto ihmisille, joilla on herkkä iho tai jotka ovat allergisia tietyille kemikaaleille.

dbeauty

Kiitos Alexa ammattitaidolla tehdystä hoidosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat virkistystä kasvoille. Alexa tekee mahdottomasta mahdollisen👍🤩…

Tarja L.

Erinomaista palvelua ja ammattilaisen tekemät kynnet kestävät ja pysyvät kauniina pitkään. Vahva suositus.

Linda L.

Sain upeat kynnet hääpäivää varten <3

Laura

Vakioasiakkaana jo 10 vuoden ajan voin suositella salonkia! Loistava asiakaspalvelu ja erinomainen työn jälki.

Tuula H.

Meet Our Team

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

INSTAGRAM