SOKEROINTI

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Hoidolla poistetaan kuollut ihosolukko, jättäen ihon nuoremman ja terveemmän näköiseksi. Sokerointi ei ole pelkästään karvanpoistoa, vaan se toimii myös kuukausittaisena ihonpuhdistuksena, poistaen iholta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Hoidon jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona, ja voiteet imeytyvät nopeasti karvattomalle iholle. Lisäksi sokerointi kirkastaa tatuointeja poistamalla kuolleen ihosolukon niiden päältä.

Sokerointi voidaan suorittaa monilla eri alueilla kehossa, kuten hiusrajassa, kulmissa, nenäkarvoissa, kasvojen eri osissa, kainaloissa, selässä, rinnassa, käsivarsissa, sormissa, jalkaterissä, varpaissa, sääressä, reidessä, bikinirajassa, pepussa ja genitaalialueella.

Sokerointi tapahtuu ihon lämpötilassa, mikä tekee siitä turvallisen kaikille ihoalueille, myös suonikohjuisille. Hoidon jälkeen sokeritahna on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä, eikä se jätä tahmeaa tunnetta iholle. Sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, mikä mahdollistaa karvan poiston turvallisesti ja hellävaraisesti. Menetelmä ei katko karvoja eikä aiheuta epämukavuutta, ja se poistaa myös hyvin lyhyttä karvaa. Sokeroinnin avulla karvatuppi surkastuu ajan myötä, mikä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen.

 

Sokerointi
beauty salon

ENNEN SOKEROINTIA

Valmistautuminen sokerointihoitoon voi auttaa varmistamaan, että hoito sujuu mahdollisimman sujuvasti ja että lopputulos on paras mahdollinen. Tässä on joitakin vinkkejä valmistautumiseen:

1. Kasvata karvat sopivan pituisiksi: Karvojen tulisi olla noin 0,5–1 cm pitkiä, jotta sokerointi olisi tehokasta. Älä kuitenkaan anna karvojen kasvaa liian pitkiksi, koska se voi tehdä hoidosta kivuliaamman.

2. Vältä aurinkoa: Vältä auringonottoa tai solariumia ainakin 24 tuntia ennen hoitoa, koska auringossa palanut iho voi olla herkempi ja alttiimpi ärsytykselle.

3. Kuori ihoa: Muutama päivä ennen hoitoa kannattaa kuoria ihoa hellävaraisesti poistaaksesi kuollutta ihosolukkoa. Tämä auttaa sokerointitahnaa tarttumaan paremmin karvoihin ja vähentää mahdollisuutta karvatuppien tukkeutumiseen.

4. Vältä voimakkaita tuotteita:  Vältä voimakkaita ihokarvanpoistotuotteita, kuten vahaa tai depilatorisia voiteita, noin kaksi viikkoa ennen sokerointia. Nämä tuotteet voivat tehdä ihosta herkemmän ja alttiimman ärsytykselle.

5. Vältä kosteusvoidetta: Älä käytä kosteusvoidetta heti ennen hoitoa, koska se voi tehdä ihon liukkaaksi ja vaikeuttaa sokerointia.

6. Ole puhtaana: Pese iho huolellisesti ennen hoitoa poistaaksesi lika, öljyt ja kosmetiikan. Vältä myös hikoilua ennen hoitoa, jos mahdollista.

7. Vältä kofeiinia: Vältä kofeiinipitoisten juomien juomista ennen hoitoa, koska ne voivat lisätä ihon herkkyyttä.

8. Ota kipulääke tarvittaessa: Jos sinulla on alhainen kipukynnys tai pelkäät kipua, voit ottaa kipulääkkeen noin tunti ennen hoitoa. Muista kuitenkin tarkistaa lääkäriltäsi sopivat annokset ja mahdolliset vasta-aiheet. 

Plussat:

  1. Tehokkuus: Sokerointi poistaa karvat juurineen, mikä voi johtaa pidempään kestävään sileään ihoon verrattuna esimerkiksi höyläämiseen.

  2. Ihon kuorinta: Sokeri kuorii samalla ihon, jolloin ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi.

  3. Pitkäkestoinen lopputulos: Säännöllisesti tehtynä karvojen kasvu hidastuu ja karvat voivat tulla ohuemmiksi ja harvemmiksi ajan myötä.

  4. Luonnolliset ainesosat: Sokerointitahna valmistetaan yleensä luonnollisista ainesosista eikä se sisällä kemikaaleja, mikä tekee siitä turvallisen useimmille ihotyypeille.

  5. Vähäiset allergiset reaktiot: Sokerointi on yleensä lempeämpi vaihtoehto ihmisille, joilla on herkkä iho tai jotka ovat allergisia tietyille kemikaaleille.

dbeauty

Google Reviews

Eurydice PreveEurydice Preve
23:47 14 Jun 24
SaritaSarita
04:14 23 May 24
Mira AaltoMira Aalto
07:07 19 May 24
Tuula JokinenTuula Jokinen
14:32 01 May 24
Absolutely amazing service and expertise 😊 6/5 ❤️💯
Tarja LehtoTarja Lehto
13:50 27 Apr 24
Lovely summer nails. Thanks again Jimi.
Siiri WinterSiiri Winter
16:35 23 Apr 24
I've been coming here to get my nails done for six years now, and I'm not changing.
Raija SeilonenRaija Seilonen
13:02 15 Apr 24
A wonderful experience and a wonderful, hopefully natural result as a result of Jim's skillful work. Super service attitude!
Urmet MeederUrmet Meeder
04:11 09 Apr 24
I won a pedicure in the draw. It was a wonderful experience, my legs felt light and soft afterwards. Thanks a lot! ♡
Mikaela SonntagMikaela Sonntag
16:50 14 Mar 24
Perfect manicure again!!! Thank you, and see you next time
V0le 93V0le 93
06:44 11 Nov 23
I randomly booked an appointment at this salon to add a pop of color to my nails and fight off the gloomy Marraskuu vibes. I was super pleased – Kalamkas did an amazing job on my nails, so professional and I am very satisfied with the final result. I addition, I really appreciated seeing that all the tools were clearly sterilized. Definitely a thumbs-up, and I'll be back for sure! 🙂
ZarjnahZarjnah
13:25 01 Jun 23
I‘m very happy with my feet. Sanni did very good and careful work. My feet look perfect again, now. I‘ll definitely come back again.
Georgia LarvikGeorgia Larvik
10:59 13 Dec 22
Best sugaring I have ever received; they are very thorough. I would highly recommend going here.
Ksenia AvetisovaKsenia Avetisova
10:34 24 Apr 19
I love my hair style make over. Ani was attentive to my request and also very professional with recommendations. I trusted her approach and I really love the result. Great service and great feeling afterwards! Many thanks 😉
Eva MakEva Mak
13:53 22 Nov 18
Tulin juuri Detailed Beauty Salon salongista. Lue palautteeni täältä.My appointment with Maarit was great. It became clear quite soon that she's highly educated and knows what she's doing. She's also easy to talk to. I would warmly recommend anyone to book an appointment with her. :)Eva
js_loader

Meet Our Team

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

Alexa

Nurse / Beautician

Oleksandra

Beautician