TURVALLISTA JA LUOTETTAVAA RIPSIENPIDDENYSTÄ

D’Beauty Salon tarjoaa korkealaatuista, turvallista ja luotettavaa ripsienpidennystä. Meidän ammattitaitoiset ripsimuotoilijat valitsevat juuri sinulle oikean pituuden, vahvuuden ja kaarevuuden toiveidesi mukaan, joko luonnolliset tai näyttävämmät. Huomioimme silmiesi mallin ja rakentamalla ripsikuidut oikein saadaan silmäsi korostettua erityisen näteiksi. Ripsienpidennykset tuuheuttavat ripsiäsi, tekevät niistä paksummat ja näyttävämmät. Saat myös helpotusta arjen kauneusrutiineihin!

Ripsienpidennys

Ripset ovat super kevyitä synteettisiä kuituja ja siksi ne säilyttävät paremmin kaarevuutensa. Ripset kestävät päivittäisessä käytössä oikein hoidettuna parhaimmillaan jopa 6 viikkoa.

Klassiset ripsienpidennykset ovat yksittäisiä pidennyksiä jokaiseen omaan ripseen liimattavilla ripsikuiduilla. Lopputulos on erotellumpi ja hyvin luonnollinen.
 

2D ripsienpidennys tekniikassa kiinnitämme 2 ripsikuitua yhteen omaan ripseen. Tällä tekniikalla tuplaamme ripsesi määrän. Lopputuloksena tuuheammat, mutta silti luonnolliset ripset.
 

Volyymiripset tarkoittavat ripsiviuhkoja, joissa on 2-5 erittäin ohutta ripsikuitua kiinnitettynä omiin ripsiin. Rakennamme viuhkat itse ripsien vahvuuksien mukaan, jolloin varmistamme ettei omille ripsille tule liikaa rasitusta. Tällä tekniikalla tulee ripsistäsi erittäin näyttävät.

HINNASTO

Kiitos Alexa ammattitaidolla tehdystä hoidosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat virkistystä kasvoille. Alexa tekee mahdottomasta mahdollisen👍🤩…

Tarja L.

Erinomaista palvelua ja ammattilaisen tekemät kynnet kestävät ja pysyvät kauniina pitkään. Vahva suositus.

Linda L.

Sain upeat kynnet hääpäivää varten <3

Laura

Vakioasiakkaana jo 10 vuoden ajan voin suositella salonkia! Loistava asiakaspalvelu ja erinomainen työn jälki.

Tuula H.

Meet Our Team

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

INSTAGRAM