RAKENNEKYNNET

Kauniisti tehdyt rakennekynnet viimeistelevät ulkonäköäsi ja ovat laadukkaasti tehtynä erittäin kestävät käytössä. Rakennekynnet korostavat siistiä ja huoliteltua tyyliä ja toimivat loistavasti osana kaunista kokonaisuutta. Toisin kuin usein luullaan, rakennekynnet voidaan tehdä myös lyhyinä ja erittäin luonnollisen näköisinä, vaikka ilman koristeluita. Ne sopivat myös erittäin hyvin liuskoittuville ja hauraille kynsille, sekä ehkäisemään kynsien pureskelua.

Teemme sekä nestemäisellä- että jauhotekniikalla rakennekynnet. Muista mainita varauksessa kumpaa tekniikkaa haluat. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat kynnet!

Geeli- tai akryylimassa, joko jauho- tai nestemäisellä tekniikalla tehtynä, suojaa ja auttaa kynsiä pysymään ehjinä arjen askareissa, jolloin omat kyntesi kasvavat turvallisesti massan alla.

Kestävien kynsien lisäksi erikoistaitomme ovat kynsien käsinmaalaukset. Käy tutustumassa kuviin Instagram galleriassamme ja Facebookissa ja ihastu! Takaamme kauniit, luonnolliset ja kestävät kynnet joka tilanteeseen!​

Rakennektynnet
dbeauty
RAKENNEKYNSIEN KOTI-OHJEET

Käy huollossa säännöllisesti 3-4 viikon välein.

Käytä säännöllisesti käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä. Talveksi voi valita täyteläisemmän rasvan.

Käsihygienia on tärkeää; pese myös kynnenaluset hyvin kynsiharjalla.

Rakennekynsiä ei saa käyttää työvälineenä; kynsiä ei saa repiä, nyppiä tai muulla tavoin vaurioittaa tai rasittaa kynsiä tai kynsinauhoja.

Käytä aina suojahanskoja kun olet tekemisissä pidemmän aikaa veden tai muiden vahvojen kemikaalien kanssa (mm. puutarhanhoito, siivous, tiskaus).

Ole varovainen nostaessasi painavia esineitä, käyttäessäsi vetoketjua, turvavyötä, autonoven kahvoja yms. tai tehdessäsi muuta näppäryyttä vaativaa työtä.

Tarvittaessa kynsiä saa lyhentää viilalla, ei saa käyttää kynsisaksia.

Jos rakennekynsi irtoaa, lohkeaa, ilmaantuu tai katkeaa, poista viilalla hellävaraisesti rosoiset reunat ja terävät kulmat. Tarvittaessa saat teipata ilmaantuneen kynnen, niin ettei se taitu enempää, mutta varaathan mahdollisimman nopeasti aikaa korjaukseen

GEELILAKKAUS

Geelilakka on kesto kynsilakka, joka sisältää geelipohjaisen koostumuksen. Se kovetetaan UV- tai LED-valon avulla, mikä tekee siitä erityisen kestävän ja pitkäkestoisesti kiiltävän. 

 1. Kestävyys: Geelilakka kestää yleensä kauemmin kuin perinteinen kynsilakka, usein jopa 2-3 viikkoa.

 2. Kiilto: Geelilakka antaa kynnelle upean, pitkäkestoisen kiillon, joka säilyy pitkään.

 3. Värivalikoima: Geelilakoissa on laaja valikoima erilaisia sävyjä ja värejä, joten löydät helposti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

 4. Nopea kuivuminen: Geelilakka kuivuu nopeasti UV- tai LED-valon alla, mikä säästää aikaa ja tekee kynsien lakkaamisesta vaivatonta.

 5. Kestävyys arjen askareissa: Geelilakka kestää hyvin kovaa kulutusta ja on siksi erinomainen valinta aktiiviselle elämäntavalle.

 6. Poistaminen: Geelilakan poistaminen vaatii erityistä hoitoa, yleensä liottamalla kynnet asetonipohjaisessa liuoksessa tai geelilakan poistoaineessa.

Manicure
GEELILAKKAN POISTAMINEN
 1. Käyttäen karkeaa (180 grit) kynsiviilaa poista kevyesti kaikki kiilto. Tämä avaa päällyslakan pinnan ja asetoni pääsee vaikuttamaan paremmin.
   

 2. Kostuta pumpuli asetoonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella. Aseta poistonesteeseen kostutettu pumpuli kynnelle.
   

 3. Kääri kynsi folioon. Älä paina liikaa kynttä sillä se poistaa nesteen pumpulista.
   

 4. Anna poistoaineen vaikuttaa. Riippuen siitä kuinka pitkään lakkaa on pidetty ja siitä kuinka paljon aurinkoa kynnet ovat saaneet, poistoaika vaihtelee 7-15 minuuttiin.
   

 5. Vaikutusajan jälkeen, ota yksi kynsi kerrallaan käsittelyyn. Lakkapinnan tulisi olla irtaantunut omasta kynnestä ja osittain lohkeillut.
   

 6. Käytä appelsiinipuutikkua ja hienompaa viilaa lakkapinnan hellävaraiseen poistoon, mikäli lakka on edelleen tiukasti kiinni laita lisää poistonestettä, kääri folio takaisin ja anna vaikuttaa. Älä väkisin revi tai irrota lakkaa, se voi vaurioittaa omaa kynttä!
   

 7.  Lopuksi hoida kynnet kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella.

Kiitos Alexa ammattitaidolla tehdystä hoidosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat virkistystä kasvoille. Alexa tekee mahdottomasta mahdollisen👍🤩…

Tarja L.

Erinomaista palvelua ja ammattilaisen tekemät kynnet kestävät ja pysyvät kauniina pitkään. Vahva suositus.

Linda L.

Sain upeat kynnet hääpäivää varten <3

Laura

Vakioasiakkaana jo 10 vuoden ajan voin suositella salonkia! Loistava asiakaspalvelu ja erinomainen työn jälki.

Tuula H.

Meet Our Team

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

Alexa

Nurse / Beautician

INSTAGRAM