RAKENNEKYNNET

Kauniisti tehdyt rakennekynnet viimeistelevät ulkonäköäsi ja ovat laadukkaasti tehtynä erittäin kestävät käytössä. Rakennekynnet korostavat siistiä ja huoliteltua tyyliä ja toimivat loistavasti osana kaunista kokonaisuutta. Toisin kuin usein luullaan, rakennekynnet voidaan tehdä myös lyhyinä ja erittäin luonnollisen näköisinä, vaikka ilman koristeluita. Ne sopivat myös erittäin hyvin liuskoittuville ja hauraille kynsille, sekä ehkäisemään kynsien pureskelua.

Teemme sekä nestemäisellä- että jauhotekniikalla rakennekynnet. Muista mainita varauksessa kumpaa tekniikkaa haluat. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat kynnet!

Geeli- tai akryylimassa, joko jauho- tai nestemäisellä tekniikalla tehtynä, suojaa ja auttaa kynsiä pysymään ehjinä arjen askareissa, jolloin omat kyntesi kasvavat turvallisesti massan alla.

Kestävien kynsien lisäksi erikoistaitomme ovat kynsien käsinmaalaukset. Käy tutustumassa kuviin Instagram galleriassamme ja Facebookissa ja ihastu! Takaamme kauniit, luonnolliset ja kestävät kynnet joka tilanteeseen!​

Rakennektynnet
dbeauty
RAKENNEKYNSIEN KOTI-OHJEET

Käy huollossa säännöllisesti 3-4 viikon välein.

Käytä säännöllisesti käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä. Talveksi voi valita täyteläisemmän rasvan.

Käsihygienia on tärkeää; pese myös kynnenaluset hyvin kynsiharjalla.

Rakennekynsiä ei saa käyttää työvälineenä; kynsiä ei saa repiä, nyppiä tai muulla tavoin vaurioittaa tai rasittaa kynsiä tai kynsinauhoja.

Käytä aina suojahanskoja kun olet tekemisissä pidemmän aikaa veden tai muiden vahvojen kemikaalien kanssa (mm. puutarhanhoito, siivous, tiskaus).

Ole varovainen nostaessasi painavia esineitä, käyttäessäsi vetoketjua, turvavyötä, autonoven kahvoja yms. tai tehdessäsi muuta näppäryyttä vaativaa työtä.

Tarvittaessa kynsiä saa lyhentää viilalla, ei saa käyttää kynsisaksia.

Jos rakennekynsi irtoaa, lohkeaa, ilmaantuu tai katkeaa, poista viilalla hellävaraisesti rosoiset reunat ja terävät kulmat. Tarvittaessa saat teipata ilmaantuneen kynnen, niin ettei se taitu enempää, mutta varaathan mahdollisimman nopeasti aikaa korjaukseen

GEELILAKKAUS

Geelilakka on kesto kynsilakka, joka sisältää geelipohjaisen koostumuksen. Se kovetetaan UV- tai LED-valon avulla, mikä tekee siitä erityisen kestävän ja pitkäkestoisesti kiiltävän. 

 1. Kestävyys: Geelilakka kestää yleensä kauemmin kuin perinteinen kynsilakka, usein jopa 2-3 viikkoa.

 2. Kiilto: Geelilakka antaa kynnelle upean, pitkäkestoisen kiillon, joka säilyy pitkään.

 3. Värivalikoima: Geelilakoissa on laaja valikoima erilaisia sävyjä ja värejä, joten löydät helposti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

 4. Nopea kuivuminen: Geelilakka kuivuu nopeasti UV- tai LED-valon alla, mikä säästää aikaa ja tekee kynsien lakkaamisesta vaivatonta.

 5. Kestävyys arjen askareissa: Geelilakka kestää hyvin kovaa kulutusta ja on siksi erinomainen valinta aktiiviselle elämäntavalle.

 6. Poistaminen: Geelilakan poistaminen vaatii erityistä hoitoa, yleensä liottamalla kynnet asetonipohjaisessa liuoksessa tai geelilakan poistoaineessa.

Manicure
GEELILAKKAN POISTAMINEN
 1. Käyttäen karkeaa (180 grit) kynsiviilaa poista kevyesti kaikki kiilto. Tämä avaa päällyslakan pinnan ja asetoni pääsee vaikuttamaan paremmin.
   

 2. Kostuta pumpuli asetoonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella. Aseta poistonesteeseen kostutettu pumpuli kynnelle.
   

 3. Kääri kynsi folioon. Älä paina liikaa kynttä sillä se poistaa nesteen pumpulista.
   

 4. Anna poistoaineen vaikuttaa. Riippuen siitä kuinka pitkään lakkaa on pidetty ja siitä kuinka paljon aurinkoa kynnet ovat saaneet, poistoaika vaihtelee 7-15 minuuttiin.
   

 5. Vaikutusajan jälkeen, ota yksi kynsi kerrallaan käsittelyyn. Lakkapinnan tulisi olla irtaantunut omasta kynnestä ja osittain lohkeillut.
   

 6. Käytä appelsiinipuutikkua ja hienompaa viilaa lakkapinnan hellävaraiseen poistoon, mikäli lakka on edelleen tiukasti kiinni laita lisää poistonestettä, kääri folio takaisin ja anna vaikuttaa. Älä väkisin revi tai irrota lakkaa, se voi vaurioittaa omaa kynttä!
   

 7.  Lopuksi hoida kynnet kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella.

Google Reviews

Eurydice PreveEurydice Preve
23:47 14 Jun 24
SaritaSarita
04:14 23 May 24
Mira AaltoMira Aalto
07:07 19 May 24
Tuula JokinenTuula Jokinen
14:32 01 May 24
Absolutely amazing service and expertise 😊 6/5 ❤️💯
Tarja LehtoTarja Lehto
13:50 27 Apr 24
Lovely summer nails. Thanks again Jimi.
Siiri WinterSiiri Winter
16:35 23 Apr 24
I've been coming here to get my nails done for six years now, and I'm not changing.
Raija SeilonenRaija Seilonen
13:02 15 Apr 24
A wonderful experience and a wonderful, hopefully natural result as a result of Jim's skillful work. Super service attitude!
Urmet MeederUrmet Meeder
04:11 09 Apr 24
I won a pedicure in the draw. It was a wonderful experience, my legs felt light and soft afterwards. Thanks a lot! ♡
Mikaela SonntagMikaela Sonntag
16:50 14 Mar 24
Perfect manicure again!!! Thank you, and see you next time
V0le 93V0le 93
06:44 11 Nov 23
I randomly booked an appointment at this salon to add a pop of color to my nails and fight off the gloomy Marraskuu vibes. I was super pleased – Kalamkas did an amazing job on my nails, so professional and I am very satisfied with the final result. I addition, I really appreciated seeing that all the tools were clearly sterilized. Definitely a thumbs-up, and I'll be back for sure! 🙂
ZarjnahZarjnah
13:25 01 Jun 23
I‘m very happy with my feet. Sanni did very good and careful work. My feet look perfect again, now. I‘ll definitely come back again.
Georgia LarvikGeorgia Larvik
10:59 13 Dec 22
Best sugaring I have ever received; they are very thorough. I would highly recommend going here.
Ksenia AvetisovaKsenia Avetisova
10:34 24 Apr 19
I love my hair style make over. Ani was attentive to my request and also very professional with recommendations. I trusted her approach and I really love the result. Great service and great feeling afterwards! Many thanks 😉
Eva MakEva Mak
13:53 22 Nov 18
Tulin juuri Detailed Beauty Salon salongista. Lue palautteeni täältä.My appointment with Maarit was great. It became clear quite soon that she's highly educated and knows what she's doing. She's also easy to talk to. I would warmly recommend anyone to book an appointment with her. :)Eva
js_loader

Meet Our Team

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

Alexa

Nurse / Beautician

Oleksandra

Beautician