Ripsien kestotaivutus & Kulmien laminointiRipsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat suosittuja kauneushoitoja, jotka antavat luonnollisesti kaarevat ja nostetut ripset sekä taivuttavat kulmat nätisti. Hoito tehdään taivuttamalla ripset silikonityynyjen avulla ja käyttämällä erityistä taivutuskemikaalia, joka auttaa muotoilemaan ripset ja kulmat semi pysyvästi.

Kestotaivutus antaa ripsille kauniin ja avoimen ilmeen, korostaen niiden pituutta ja tuuheutta. Tulokset kestävät yleensä 6–8 viikkoa, ja hoito on turvallinen ja kivuton. Ripsien kestotaivutus on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat luonnollisen ja ylläpidettävän ripsi-ilmeen ilman jatkuvaa ripsivärin käyttöä.

Vastaavasti kulmien laminoinnissa prosessi alkaa puhdistamalla kulmat ja valmistamalla ne hoitoa varten. Sitten kulmakarvat muotoillaan ja kiinnitetään erityisen laminaattikalvon avulla haluttuun asentoon. Tämän jälkeen kulmiin levitetään kemiallinen liuos, joka auttaa muotoilemaan kulmakarvoja ja antaa niille volyymia. Lopuksi kulmat neutraloidaan ja viimeistellään haluttuun muotoon. Tuloksena on luonnollisen kauniit ja huolitellut kulmakarvat, jotka pysyvät hyvin muotoiltuina useita viikkoja.

Hoidon kulku

Ripsien kestotaivutus on kattava prosessi, joka alkaa valmistautumisesta ja päättyy jälkihoito-ohjeiden noudattamiseen. Tässä on yksityiskohtainen selitys jokaisesta vaiheesta:

Ennen hoitoa:

 1. Valmistautuminen: Ennen hoitoa on tärkeää pitää ripsien alue puhtaana ja meikittömänä. Älä käytä öljypitoisia tuotteita ripsillä. Lopeta taivuttimien käyttö 2 viikkoa ennen hoitoa.

 2. Keskustelu hoitajan kanssa: Keskustele hoitajan kanssa toiveistasi ripsien muodon ja kääntymisen suhteen. Hoitaja auttaa valitsemaan sopivan taivutuskoon ja -muodon.

Hoitoprosessi:

 1. Ripsien puhdistus: Hoito alkaa ripsien puhdistuksella. Hoitaja poistaa meikit ja ylimääräisen öljyn, jotta taivutuskemikaali tarttuu paremmin ripsiin.

 2. Silikonityynyjen kiinnitys: Silikonityynyt kiinnitetään yläluomen päälle, ja ripsiä harjataan niiden päälle ylöspäin.

 3. Taivutuskemikaalin levitys: Hoitaja levittää taivutuskemikaalin ripsiin, mikä auttaa niitä muotoutumaan haluttuun asentoon. Kemikaali vaikuttaa yleensä noin 10-15 minuuttia.

 4. Neutralointi: Kemikaalin vaikutus neutraloidaan, ja ripsiin voi levittää tarvittaessa ravitsevan hoitotuotteen.

 5. Ripsien värjäys ja kosteutus

Kotihoito-ohjeet:

 1. Vältä kosteutta: Vältä veden ja höyryn vaikutusta ripsiin ensimmäisten 24 tunnin ajan hoidon jälkeen, jotta taivutus säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.

 2. Varovainen ripsien harjaus: Vältä voimakasta ripsien harjausta ja vältä hieromasta silmiä, jotta taivutus säilyy mahdollisimman hyvin.

 3. Vältä ripsien taivutinta: Älä käytä ripsientaivutinta taivutetun ripsien kanssa, sillä se voi aiheuttaa ripsien vaurioita ja irtoamista.

 4. Säännöllinen hoito: Huolehdi ripsien kosteuttamisesta ripsiseerumilla tai -öljyllä ja käytä säännöllisesti ripsien hoitotuotteita, jotta ne pysyvät terveinä ja vahvoina.

Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että ripsien kestotaivutuksen tulos säilyy pitkään ja että ripsesi pysyvät terveinä ja kauniina.

Kiitos Alexa ammattitaidolla tehdystä hoidosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat virkistystä kasvoille. Alexa tekee mahdottomasta mahdollisen👍🤩…

Tarja L.

Erinomaista palvelua ja ammattilaisen tekemät kynnet kestävät ja pysyvät kauniina pitkään. Vahva suositus.

Linda L.

Sain upeat kynnet hääpäivää varten <3

Laura

Vakioasiakkaana jo 10 vuoden ajan voin suositella salonkia! Loistava asiakaspalvelu ja erinomainen työn jälki.

Tuula H.

TEAM

Jimi Nguyen
Jimi Nguyen
Oona

Nail Artist

Sanni

Beautician

Alexa

Nurse / Beautician

INSTAGRAM