wallpaper.png

All about the brows!

KESTOPIGMENTOINTI /

/ MICROBLADING

BROWS BEFORE BROS

KESTOPIGMENTOINTI /
/
PERMANENT PIGMENTATIONKestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, ripsi- ja huulirajojen pitkäaikaista korostamista myös heikkoja tai puuttuvia linjoja täydentämällä ja korjaamalla.

Kestopigmentoinnit pysyvät iholla noin 1-4 vuotta ja voidaan tarvittaessa uusia.
Väri haalistuu yksilöllisesti aineen vaihdunnan kautta vähitellen.

Pigmentointi ei täysin korvaa meikkaamista, mutta se helpottaa jokapäiväistä meikkaamista ja antaa kasvoille huolitellun ulkonäön. Sillä voidaan myös korjata kasvojen symmetriaa, siten että kasvojen molemmat puolet ovat tasapainossa. 


Kestopigmentointi on myös korvaamaton apu ihmisille, jotka ovat esim. sairauden seurauksena menettäneet kulmakarvansa tai näön heikettyä meikkaamisesta on tullut hankalaa.

Pigmentointi sopii myös allergisille tai sellaisille, jotka eivät työnsä puitteissa voi käyttää meikkiä.

 
 
Permanent Eyebrows Makeup
MICROBLADING /

 • Microblading jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja, sekä niiden kasvusuuntaa.
   

 • Microblading kulmakarvat piirretään karva kerrallaan.
   

 • Microblading voidaan tuuheuttaa kulmakarvoja, korjata muotoa, tummentaa haalistuneita tai muutoin liian vaaleita kulmakarvoja.
   

 • Microblading saadaan luonnolliset ja kauniit kulmat myös heille, joilla ei ole kulmakarvoja ollenkaan.
   

 • Microblading voit käyttää 1-2 astetta tummempaa väriä, koska sitä viedään huomattavasti vähemmän ihoon kuin muissa tekniikoissa.

 
 
 
PUUTERI TEKNIIKKA /
/
POWDE RBROW 

Powder brow on kulmien varjostustekniikka, joka tehdään pigmentointikoneella ja pigmenteillä erittäin luonnollisten jauhe- ja pikseliefektien aikaansaamiseksi. Tekniikassa kulmien alku- ja yläosa häivytetään kauniin pehmeäksi.

Powder brow tekniikalla saadaan meikatumpi lopputulos mutta silti hyvin luonnollinen! Parantuessaan kulmat ovat kauniin puuteriset ja pehmeät – kuin kaunis kevyt meikki.


Powder brow sopivat kaikille, ja ovat usein microbladingia parempi vaihtoehto rasvoittuvalle tai sekaiholle pysyvyytensä ja tasaisen haalistumisensa ansiosta. Tämä tekniikka ei mene niin syvälle ihoon kuin tatuointi, vaan tehdään pintakerroksiin, joten se ei ole lopullinen vaan haalistuu n. 1-2 vuodessa, ihon laadusta riippuen. 

AIKAA /
/
TIME 

Käsittelyyn varataan aikaa n. 1-3 tuntia. Malli ja väri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kulmia ja huulia pigmentoitaessa kasvoille piirretään meikkikynällä suunnitelma, jonka asiakas hyväksyy.
 

Silmien ylärajaus tehdään yläripsirajaan. Alarajaus tehdään hyvin ohuesti alaripsien alle.
 

Ensimmäisellä konsultointikäynnillä selvitetään asiakkaan mahdolliset sairaudet, jotka voivat estää kestopigmentoinnin tekemisen. Jos estettä ei ole, valitaan asiakkaalle sopiva pigmentointiväri. Mikäli kysymyksessä on kulmakarvojen kestopigmentointi, määritellään tällä käynnillä myös kulmakarvojen tuleva malli.
 

PUUDUTUS /
/
CLEANSING 

Pigmentoinnin yhteydessä käytetään useimmiten puudutusainetta koska käsiteltävät ihoalueet ovat herkkiä - turhaa kipua ei haluta tuottaa asiakkaalle.oki pigmentointi EI silti ole täysin kivuton menetelmä.

Kaikki kestopigmentoinnissa käytetyt neulat ovat ehdottomasti kertakäyttöisiä. Kaikki, mikä on ihon kanssa kosketuksissa teon aikana on kertakäyttöistä.

Eyebrow Treatment

KOTI-OHJE /
/
HOME CARE ADVICE

 

 

Ensimmäiseen 48h ei saisi kastella aluetta! eikä liikaa rasvata. 
Kudosnestettä tulee ensimmäisen vuorokauden aikana jonkun verran.

Sitä voi paperilla kevyesti painelemalla puhdistaa.
Pigmentoidun alueen meikkaamista vältetään n. viikon päivän ajan. Uimista, saunomista, solariumia, hikijumppaa ja auringonottoa tulee välttää n. viikon ajan.

Pigmentoitua aluetta hoidetaan joko ammattilaisen antamalla voiteella tai Bepanthenilla hyvin ohuesti kun alue tuntuu kuivalta. Idea on kuitenkin että haava saa ilmakylpyä jotta se paranee nopeammin. Arpeutuessa ei saa nyppiä eikä raapia tai millään lailla edesauttaa ruven irtoamista.

Jos on jotain mikä mietityttää, ota yhteyttä ammattilaiseen, autamme mielellämme.
​Asiakas on itse vastuussa jälkihoidosta.

HUOM! Kestopigmentointia ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä.

Hoito ei sovi:

 • Raskaana oleville

 • Diabeetikoille

 • Verenohennuslääkkeitä käyttävälle

 • Ruaccuttan kuuri, viimeisimmästä kuurista tulee olla 12 kk

 • Syöpähoidossa olevat, viimeisimmästä hoidosta tulee olla 12 kk

 • HIV-tartunnan saaneet

 • Ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuoto tautia poteville

 • Pigmentointia ei voi myöskään tehdä silloin kun herpesvirus on päällä

 • Mikäli sinulla on lääkitys / hoitomenetelmä päällä, konsultoithan lääkäriäsi ennen pigmentointiin tulemista

 • verenvuototauti