wallpaper.png

Sharpen your edges

KYNNET /

/ NAILS

NAILS BEFORE MALES

RAKENNEKYNNET /
/
ACRYLIC NAILSKauniisti tehdyt rakennekynnet viimeistelevät ulkonäköäsi ja laadukkaasti tehtynä ne ovat myös erittäin kestävät käytössä. Rakennekynnet korostavat siistiä ja huoliteltua tyyliä ja toimivat loistavasti osana kaunista kokonaisuutta. Toisin kuin usein luullaan, rakennekynnet voidaan tehdä myös lyhyinä ja erittäin luonnollisen näköisinä, vaikka ilman koristeluita. Ne sopivat myös erittäin hyvin liuskoittuville ja hauraille kynsille, sekä "ehkäisemään" kynsien pureskelua.

Teemme sekä nestemäisellä- että jauhotekniikalla rakennekynnet. Muista mainita varauksessa että kumpaa tekniikkaa haluat. Henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri Sinulle sopivat kynnet!

Geeli/akryylimassa; joko jauho- tai nestemäisellä tekniikalla tehtynä, suojaa ja auttaa kynsiä pysymään ehjinä arjen askareissa, jolloin omat kyntesi kasvavat turvallisesti massan alla.

Kestävien kynsien lisäksi erikoistaitomme ovat kynsien käsinmaalaukset. Käy tutustumassa kuviin galleriassamme ja Facebookissa ja ihastu! Takaamme kauniit, luonnolliset ja kestävät kynnet joka tilanteeseen!​
 
Macaroons
RAKENNEKYNSIEN KOTI-OHJEET /
/ ACRYLIC NAILS CARE ADVICE•    Käy huollossa säännöllisesti 3-4 viikon välein.

•    Käytä säännöllisesti käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä. Talveksi voi valita täyteläisemmän rasvan.

•    Käsihygienia on tärkeää; pese myös kynnenaluset hyvin kynsiharjalla.

•    Rakennekynsiä ei saa käyttää työvälineenä; kynsiä ei saa repiä, nyppiä tai muulla tavoin vaurioittaa tai rasittaa kynsiä tai kynsinauhoja.

•    Käytä aina suojahanskoja kun olet tekemisissä pidemmän aikaa veden tai muiden vahvojen kemikaalien kanssa (mm. puutarhanhoito, siivous, tiskaus).

•    Ole varovainen nostaessasi painavia esineitä, käyttäessäsi vetoketjua, turvavyötä, autonoven kahvoja yms. tai tehdessäsi muuta näppäryyttä vaativaa työtä.

•    Tarvittaessa kynsiä saa lyhentää viilalla, ei saa käyttää kynsisaksia.

•    Jos rakennekynsi irtoaa, lohkeaa, ilmaantuu tai katkeaa, poista viilalla hellävaraisesti rosoiset reunat ja terävät kulmat. Tarvittaessa saat teipata ilmaantuneen kynnen, niin ettei se taitu enempää, mutta varaathan mahdollisimman nopeasti aikaa korjaukseen
 
GEELILAKKAUS /
/
GEL POLISH NAILSKäytämme salongissa itse hyviksi todettuja merkkejä ja värejä, joilla on super hyvät ja kestävät tulokset. Tuloksena täydellinen kiilto, erinomainen levitettävyys ja kesto.
​ Triple Pigmentation Technology - erityinen kolminkertainen pigmentointi takaa ainutlaatuisen peittävyyden, uskomattoman kiillon ja ennenkokemattoman kestävyyden. Lakka on heti kuiva ja kestää jopa 3-4 viikkoa lohkeilematta!
 
nail polish color
GEELILAKKAN POISTAMINEN /
/ GEL POLISH REMOVAL 
 1. Käyttäen karkeaa (180 grit) kynsiviilaa poista kevyesti kaikki kiilto. Tämä avaa päällyslakan pinnan ja asetoni pääsee vaikuttamaan paremmin.
   

 2. Kostuta pumpuli asetoonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella. Aseta poistonesteeseen kostutettu pumpuli kynnelle.
   

 3. Kääri kynsi folioon. Älä paina liikaa kynttä sillä se poistaa nesteen pumpulista.
   

 4. Anna poistoaineen vaikuttaa. Riippuen siitä kuinka pitkään lakkaa on pidetty ja siitä kuinka paljon aurinkoa kynnet ovat saaneet, poistoaika vaihtelee 7-15 minuuttiin.
   

 5. Vaikutusajan jälkeen, ota yksi kynsi kerrallaan käsittelyyn. Lakkapinnan tulisi olla irtaantunut omasta kynnestä ja osittain lohkeillut.
   

 6. Käytä appelsiinipuutikkua ja hienompaa viilaa lakkapinnan hellävaraiseen poistoon, mikäli lakka on edelleen tiukasti kiinni laita lisää poistonestettä, kääri folio takaisin ja anna vaikuttaa. Älä väkisin revi tai irrota lakkaa, se voi vaurioittaa omaa kynttä!
   

 7.  Lopuksi hoida kynnet kynsinauha öljyllä ja käsivoiteella.