top of page
wallpaper.png

Be fabulash!

RIPSIENPIDENNYS /

/ LASH EXTENSIONS

BECAUSE LASHES MATTER

TURVALLISTA JA LUOTETTAVAA
RIPSIENPIDDENYSTÄ /
/
SAFE AND NATURAL LASH EXTENSIONS


 

D'Beauty Salon tarjoaa korkealaatuista, turvallista ja luotettavaa ripsienpidennystä. Meidän ammattitaitoiset ripsimuotoilijat valitsevat juuri sinulle oikean pituuden, vahvuuden ja kaarevuuden toiveidesi mukaan, joko luonnolliset tai näyttävämmät. Huomioimme silmiesi mallin ja rakentamalla ripsikuidut oikein saadaan silmäsi korostettua erityisen näteiksi. Ripsienpidennykset tuuheuttavat ripsiäsi, tekevät niistä paksummat ja näyttävämmät. Saat myös helpotusta arjen kauneusrutiineihin!

Ripset ovat super kevyitä synteettisiä kuituja ja siksi ne säilyttävät paremmin kaarevuutensa. Ripset kestävät päivittäisessä käytössä oikein hoidettuna parhaimmillaan jopa 6 viikkoa.

  • Klassiset ripsienpidennykset ovat yksittäisiä pidennyksiä jokaiseen omaan ripseen liimattavilla ripsikuiduilla. Lopputulos on erotellumpi ja hyvin luonnollinen.
     

  • 2D ripsienpidennys tekniikassa kiinnitämme 2 ripsikuitua yhteen omaan ripseen. Tällä tekniikalla tuplaamme ripsesi määrän. Lopputuloksena tuuheammat, mutta silti luonnolliset ripset.
     

  • Volyymiripset tarkoittavat ripsiviuhkoja, joissa on 2-5 erittäin ohutta ripsikuitua kiinnitettynä omiin ripsiin. Rakennamme viuhkat itse ripsien vahvuuksien mukaan, jolloin varmistamme ettei omille ripsille tule liikaa rasitusta. Tällä tekniikalla tulee ripsistäsi erittäin näyttävät.

ACRYLIC
Makeup Trials
bottom of page